Aclaraments i consideracions a les persones afectades/represaliades per l'1-O.

 

Des de ENPEUDEJOC EDICIONS Volem aclarir:

  1. 1-O el joc de simulació històrica ès un joc commemoratiu amb finalitats divulgatives, un document històric d'un moment del país, una forma d'explicar als nostres fills i néts que va passar aquell dia sense necessitat de mirar youtube, mitjançant la Gamificació.
  2. No pretenem folkloritzar ni mercantilitzar el patiment del nostre poble, entenem que igual que es fan llibres, novel·la, comics, obres de teatre, tenim dret a fer una obra com és un joc de taula emparant-nos en la llibertat d'expressió.
  3. El mercat, en el sistema capitalista que vivim és lliure. Si una cosa t'agrada i cobreix la teva necessitat la compres, si no t'interessa passes.
  4. Com a Editorial podríem fer un joc de qualsevol altre tema estalviar-nos mala premsa o que s'ens acusi de pesseters, botiguers o insensibles. Qui ens coneix personalment sap com som i que no ens farem rics venent jocs de taula.
  5. No entenem la crítica sobre vendre un joc de taula sobre l'1-O i que no es critiquin als milers de botigues online de marxandatge del procés que venen tota mena d'objectes amb l'estelada o urnes de l'1-O.
  6. Tots els pobles tenen jocs de taula sobre la seva història, nosaltres també. Segurament ningú va criticar als autors del joc 1714, i durant aquell conflicte es van cometre atrocitats... Però fa 300 anys. 
  7. Entenem que les persones que van rebre la violència policial o als seus familiars o amics ho tinguin recent i el joc els hi sembli deplorable. Potser hauríem d'haver esperat 300 anys?
  8. El joc és un Wargame d'iniciació que tracta amb rigor històric i respecte a aquella jornada i els seus protagonistes.

Si encara teniu algun dubte esn podeu escriure a info@enpeudejocedicions.com

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Español