Agraïments, reflexions i plans de futur despres de campanya a Verkami

Amics i amigues , mecenes i seguidors:

Avui es l’ultim dia per ser mecenes del nostre primer joc de taula ambientat en els fets del 1-O del 2017 a Catalunya.

En aquests moments i a poques hores d’acabar el temps de campanya a verkami.com ,sols hem assolit el 20% del finançament necessari.

Des de Enpeudejoc edicions volem donar les gracies en primer lloc als 63 mecenes que ens han donat suport econòmic i han cregut en la importància del nostre projecte.

Per a nosaltres sou molt més que mecenes, us heu convertit en el valor a l’alça més important d’aquesta iniciativa editorial que encapçalem amb orgull.

Demostreu amb la vostre suport interès i compromís real en jugar a jocs que tractin temes actuals, com la política, la denuncia de les desigualtats socials o la repressió de les minories.

A més, demostreu una gran perspectiva ; com nosaltres enteneu que és un recurs per apropar la nostra historia a les futures generacions de joves, de forma lúdica, objectiva i en un entorn familiar o de confiança amb els amics, pensin com pensin. Gracies a vosaltres considerem aquesta campanya un petit exit.

No hem arribat a l’objectiu de 12000 euros per a fer la primera edició del 1-O el joc de simulació històrica a través del micromecentage a Verkami.com però en cap cas des de Enpeudejoc edicions ho considerem un fracàs.

Ho considerem una etapa d’aprenentatge i experiència en la indústria dels jocs de taula i en les plataformes de crowfunding. Hem aprés moltes coses que ens seran útils per encarar els futurs projectes editorials, amb un coneixement més profund en la planificació i execució d’un projecte com un joc de taula.

En aquest camí a l'edició del nostre joc hem conegut a gent magnifica que ens a animat en tot moment a desenvolupar el projecte i han cregut amb nosaltres. Gracies

De la mateixa manera, ens hem trobat amb el rebuig gairebé generalitzat de la comunitat de jocs de taula Espanyola.

Una mostra d’aquest rebuig, son els atacs que hem rebut a fòrums especialitzats, el silenci de la majoria de youtubers i influencers de jocs de taula ( que ni tan sols s’han molestat en contestar un mail ), i les pressions que sabem que han rebut alguns per no fer difusió del nostre projecte, els insults per part de trols a la pagina del projecte etc.

 

No entenem la manca de col·laboració demostrada per les entitats sobiranistes que en altres projectes similars s’han bolcat. Creiem que potser per que els fets de l’ octubre del 2017 son massa recents, no han volgut participar per a no ferir sensibilitats entre els seus associats.

I continuem parlant d’aprendre per fer millor les coses i millorar com a editorial i com a persones. Gracies a l’equip humà de Enpeudejoc edicions hem fet possible aquest primer projecte, que esperem sigui el primer de molts.

Un esment especial a la feina feta a la Il·lustració i disseny de Mimi Guarido, que ha treballat amb molta empenta i motivació per donar cara i ulls aquest joc que només era a la ment del seu creador.

Agraïment sincer a Ismael Juan i Ruben Fajardo per implicar-se en el tester del joc i estar sempre disposats a aportar idees fresques i innovadores.

I sobretot agraiments a S.Navarro i l’esforç de tot l’entorn familiar que fan possible que Enpeudejoc sigui una realitat amb projecció de futur.

Tant mateix,volem donar les gracies als 63 mecenes, als 440 seguidors a Instagram , a tot l’equip de Verkami.com, als amics de Muntgames que ens han donat bons consells, i als amics de Vilaweb.cat per el seu suport i difusió.

El projecte continua, i continuarem presentant el nostre joc a fires i esdeveniments per tal de cercar el finançament necessari per la primera edició.

A més, hem decidit fer una versió del joc només en cartes , per abaratir costos i fer el joc més accessible a tothom. Per tant tots els que heu estat mecenes estigueu atents que ja estem treballant en aquesta versió de cartes i en pocs mesos us tornarem a demanar el vostre suport.

Gracies a tots i a totes ! Seguim

Victor Arenas

 

 

 

 

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Español