ELS NOSTRES JOCS

1 d’octubre del 2017. 7:59 hores del matí

"Set milions de Catalans han estat cridats a les urnes en referèndum per a exercir el dret a l’autodeterminació i decidir de forma democràtica si volen que Catalunya esdevingui un Estat independent, o prefereixen que continuï sent una comunitat autònoma dins del regne d’Espanya.
Una calma tensa plana per pobles i ciutats...
Les urnes han arribat...
Escull el teu bàndol !
Democracia o legalitat ? Tu decideixes !

 

1-O EL JOC de simulació històrica és un joc de taula de simulació històrica i atzar de 2 a 4 jugadors, on es simulen els fets que van tenir lloc a Catalunya durant el referèndum unilateral d'independència a l’octubre del 2017.

El primer joc de Enpeudejoc Edicions, disenyat per Victor Arenas, amb ilustracions i disseny grafìc a carrèc de Mimi Guarido.

El joc que és molt més que un joc.

És un joc històric: És un document històric i divulgatiu, explicant com va sorgir aquell primer d’octubre a Catalunya, el moviment de desobediència civil i pacífica més gran de la història recent d’Europa.

És un joc commemoratiu: Un homenatge a totes les persones que van defensar el referèndum i el van fer possible.

És un joc solidari: Entre un 1 i un 5% de tota la recaptació anirà destinada a la Caixa de Solidaritat amb les persones represaliades polítiques.

És un joc divertit: Una forma lúdica i respectuosa de compartir i recordar amb els amics i familiars, el que va succeir aquella jornada que ha marcat a tres generacions de catalans.

El contingut del joc és:

  • 1 Taulell amb el mapa de Catalunya
  • 4 Cartes de perfil de personatge
  • 37 cartes de Municipi.
  • 60 cartes d’Accions de Mobilització Popular,
  • 60 Cartes d’accions d’Estat
  • 125 fitxes de Marcadors d’accions
  • 1 fitxa de marcador de torn
  • 2 daus de 10 cares
  • 1 manual de joc i regles

 

 

Els Jugadors s’enfronten en dos bàndols amb objectius oposats representats per 4 Perfils de Personatge.

Independentistes i Demòcrates, Coordinaran la Mobilització popular a les viles, els pobles i la ciutat.

El seu objectiu és evitar que s’emportin les urnes i conservar la meitat de les cartes de Municipi que controlen fins les 20:00 hores( torn 12 ).

 

La Policia Nacional i la Guardia Civil,( a les ordres dels jutges i de l'aparell de L’Estat ) estàn disposats a impedir el referèndum amb tots els mitjans al seu abast.
Per fer-ho és desplegaràn per tot el mapa representat al taulell.
El seu objectiu: Assaltar els col·legis electorals i aconseguir la meitat de les cartes de Municipi +1 abans de les 20:00 hores ( torn 12 ).

 

Les Cartes de MUNICIPI són la base d'aquest joc, representen de forma fidel 36 municipis catalans que aquell 1 d'octubre van patir la violència policial durant la jornada de votació.

Les cartes d'acció de mobilització popular representen les diferents accions que els ciutadans, a escala personal o formant part d'un col·lectiu, van emprendre en la defensa del Referèndum i les Urnes.

 

Les cartes d'accions d'Estat representen les accions que va dur a terme l'Estat per impedir per la força, la censura a internet i altres mitjans, que el referèndum de l'1-O és celebres amb normalitat.

 

A l'1-O El joc de simulació Històrica, se simulen els fets, les accions i els esdeveniments que van succeir aquell primer d'octubre. Per fer-ho s’utilitzen fitxes de Marcadors d’accions per indicar en el mapa representat al taulell de joc, a quins Municipis és realitzant les Accions que els jugadors emprenent, així com la seva tipologia i durada.

 

1-O el joc de simulació històrica es juga per torns. La partida té una durada de 12 torns representada per una línia de temps al taulell, que va de les 8:00 a les 20:00 hores del dia 1 d’Octubre del 2017.

El torn es comú per a tots els jugadors i es divideix en Fases.Durant les fases els jugadors poden fer servir cartes d’accions,cooperar amb la resta de jugadors, reunir o mobilitzar forces, i executar estratègicament les seves Accions en defensa o assalt dels Municipis.

Si voleu saber més us animem a fer un cop d'ull al manual de joc. Estarem encantats de resoldre els vostres dubtes.

https://issuu.com/enpeudejocedicions/docs/manual_1-o_el_joc_de_simulaci__hist_rica

Després de prop de 2 anys de feina prèvia de documentació, disseny, i l’últim mig any d’il·lustració, hem decidit engegar una campanya de Crowfunding, per a través del micro-mecenatge aconseguir el finançament per editar la primera edició.

Necessitem el teu suport !

Segueix-nos a les xarxes socials i fes-te suscriptor del nostre blog per estar al cas de totes les novetats i sigues mecenes del nostre projecte a partir de 4 euros a verkami.com

Español