El perquè del 1-O: El joc de simulació històrica.

Vols conèixer tots el motius que hem tingut per fer l' 1-O: El joc de simulació històrica? Aquí mateix et donarem tota la informació.

Perquè hem fet l'1-O: El joc de la simulació històrica ?

1-O: EL JOC de simulació històrica pretén ser un document històric i divulgatiu, explicant com va sorgir aquell primer d’octubre a Catalunya i el moviment de desobediència civil i pacífica més gran de la història recent d’Europa.

Les mecàniques del joc i les cartes d’accions de mobilització popular representen les diferents accions que els ciutadans ,a nivell personal o formant part d’un col·lectiu, van emprendre en la defensa del Referèndum i les Urnes.

1-O:Un joc que és molt més que un joc

El joc ,en el seu contingut i forma, es un clam en favor de la defensa efectiva dels drets civils, prenent com a exemple la jornada de l’1 D’Octubre, posant en valor la importància d’aquestes 24 hores en la historia del país, i la resposta cívica i no violenta de molts catalans i catalanes que van defensar les urnes i la democràcia amb el seu cos i esperit.

Carta de CDR local

Després de prop de 2 anys de feina prèvia de documentació, disseny, i l’últim mig any d’il·lustració, hem decidit engegar una campanya de Crowfunding, per a través del micro-mecenatge aconseguir el finançament per editar la primera edició.

Volem engegar la campanya el 1 d’octubre d’aquest 2019 i ho farem a la plataforma Verkami.com on ja ens han aprovat el projecte, i qualsevol usuari pot fer-se seguidor de la campanya clicant aquest enllaç.

http://vkm.is/1-O

Necessitem el teu suport !

Segueix-nos a les xarxes socials i fes-te suscriptor del nostre blog per estar al cas de totes les novetats.

Enpeudejoc a facebook

Si vols saber mès sobre el nostre joc de simulació històrica, et recomanem els següents articles:

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Español